Over ons

Engelsevoiceover.nl is een collectief van professionele stemacteurs dat hun diensten aanbiedt op een platform dat het eenvoudig maakt om voice-over opnames te bestellen voor alle soorten producties. Op deze pagina willen we graag wat meer informatie geven over deze organisatie en de manier waarop we werken voor en met onze klanten.

Omdat voice-over productie eenvoudiger kan

Er zijn verschillende manieren om een stem bij een productie in te laten spreken, helaas zijn niet alle methodes geschikt voor deze moderne tijd. Te hoge kosten, te lange productietijden en weinig flexibiliteit van opnames studio’s kan frustrerend zijn. Dat vond het team van Engelsevoiceover.nl ook, daarom hebben we de handen ineen geslagen en een website ingericht die helemaal is toegespitst op een duidelijke en praktische workflow. We houden van een transparante aanpak op basis van eerlijke tarieven.

Contact

Internationale samenwerking

Beluister stemmen

Tot voor kort was het erg lastig om een commercial of documentaire in verschillende talen te produceren. Internationale stemacteurs die met het juiste accent spreken wonen meestal niet om de hoek. Bij Engelsevoiceover.nl maken we gebruik van stemacteurs uit verschillende landen die geboren en getogen zijn in hun moederland, en de taal perfect beheersen. We werken dan ook niet vanuit een centrale studio, deze acteurs beschikken over hun eigen opname apparatuur en mixing software, of werken samen met lokale specialisten. Omdat het niet altijd eenvoudig is om producties in andere talen op te laten nemen kunnen wij indien gewenst als tussenpersoon communiceren met alle acteurs die werken bij Engelsevoiceover.nl. Denk aan scripts die vertaald moeten worden, of additionele vragen bij de briefing. We werken met individuele professionals die onderdeel uitmaken van een collectief, dat maakt het voor de gebruiker heel eenvoudig om in plaats van een Engelstalige versie met ondertitels ook een productie in meerdere talen in te laten spreken.