De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs

Wij zijn van mening dat een professionele voice-over niet duur hoeft te zijn. Daarom zijn wij de aller goedkoopste zonder dat wij aan kwaliteit en service inleveren. Ook werken wij zonder verborgen bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld voor de editing.

beluister onze stemmen

Foutje gemaakt? Of wil je toch iets meer nadruk op dat ene woord? Geen Probleem!

Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg. Daarom leveren wij standaard een HQ WAV File.

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte stem voor jouw project. Neem contact met ons op.

Veel gestelde vragen

Op welke manier kan ik betalen?

U kunt bij ons op verschillende manieren de betaling van uw bestelling voldoen. Voor een snelle levering kiest u voor een directe betaalmethode, te weten: iDeal, Creditcard of Paypal.

Zijn er verder nog bijkomende kosten?

Nee er zijn verder geen bijkomende kosten indien u geen speciale wensen heeft. Wij werken met vaste tarieven. Op deze manier weet u precies wat u betaald en komt u achteraf niet voor verassingen te staan

Wat is de levertijd van een voice-over?

Al onze stem artiesten beschikken over een eigen studio en zitten standby om direct de voice-over voor uw project op te nemen. Hierdoor garanderen wij een levering binnen 24 uur en vaak zelf nog sneller!

Hoe annuleer ik mijn bestelling?

Als de status van uw bestelling nog onverwerkt of niet betaald is, dan is het waarschijnlijk nog mogelijk uw bestelling te annuleren. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.

Wordt er een factuur meegestuurd met mijn bestelling?

Zodra wij uw betaling is afgerond ontvangt u van ons automatisch een digitale factuur in het postvak van het opgegeven e-mailadres.

Ik heb nog geen bevestigingsmail ontvangen, wanneer ontvang ik deze?

Normaal gesproken ontvangt u binnen 1-10 minuten na het plaatsen van de bestelling een bevestigingsmail van ons via het door u opgegeven emailadres. Mocht het zo zijn dat u deze niet heeft ontvangen, dan kan het zijn dat deze in uw ongewenste mail terecht is gekomen. Als u in uw mail klikt op het mapje genaamd: ongewenst, spam of junkmail dan kunt u kijken of onze bevestigingsmail hier terecht is gekomen. Mocht het zo zijn dat onze bevestigingsmail hier ook niet tussen staat, dan kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Hoogste kwaliteit voor de beste prijs

Bij Engelsevoiceover.nl ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Wil je meer weten over onze geweldige service en voorwaarden? Neem contact op!