Stemmen service

Wanneer je bezig bent met een audiovisuele productie loop je vaak tegen krappe deadlines aan. Er moet zoveel geregeld worden in een korte tijd dat het een nagelbijtende thriller kan worden om de productie op tijd af te ronden. Tijd is geld, om de selectie van een voice-over stem eenvoudiger te maken bieden wij een unieke stemmen service, op basis van ons uitgebreide bestand aan professionele stemacteurs die klaar staan om jouw script in te spreken. Via deze pagina kun je direct een aanvraag indienen voor 3 geschikte stemmen, die je binnen slechts 30 minuten in jouw mailbox zult ontvangen.

neem contact op

Hoe werkt onze stemmen service?

Onze stemmen service werkt heel eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Geef aan waar je naar op zoek bent

Voor ieder type productie is er een geschikte stem te vinden. Beschrijf kort maar duidelijk naar welk soort stem je zoekt, welke eisen er zijn en eventueel ook wat je beslist niet zoekt. Denk aan informatie als:

  • Type productie zoals een commercial, bedrijfsfilm, documentaire, explainer video of een ander soort productie.
  • In welke taal de voice-over opgenomen moet worden.
  • Schatting van de opnameduur.
  • Voorkeur voor een man of vrouw.
  • Voorkeur voor een leeftijd.
  • Voorkeur voor een specifiek accent.
  • Indien mogelijk een script, dit mag een werkdocument zijn.

Hoe meer informatie je geeft, hoe beter wij de juiste stemacteurs kunnen matchen met jouw voorkeuren. Geef ook duidelijk aan wat harde eisen zijn, en wat voorkeuren of opties zijn.

Stap 2: Ontvang 3 stemmen binnen 30 minuten

Ons team gaat direct op zoek in ons uitgebreide bestand aan stemacteurs naar de 3 meest geschikte stemmen, die ook in staat zijn binnen de gestelde deadline te leveren. Wij sturen binnen 30 minuten 3 kandidaten per mail, met een demo opname zodat je direct kunt beluisteren of er een geschikte stem bij zit.

Stap 3: Bestel de stem die past bij jouw project

De perfecte match gevonden? Dan kun je direct deze stem bestellen, vergeet uiteraard niet het definitieve script mee te sturen met eventueel notities of aanwijzingen. Binnen slechts 24 uur na bestelling zul je de hoge kwaliteit opname als digitale download in de mailbox ontvangen, klaar voor verwerking in jouw productie.

Altijd een perfecte stem voor jouw project

Met jaren ervaring in de business weten wij precies hoe een perfect voice-over meot klinken. Vertel ons wat je zoekt en wij doen de rest!