Een voice-over script laten
maken tot in detail

Goede voice-overs zijn onmisbaar voor een promotievideo voor uw bedrijf, radio of televisie reclame. Zij vertegenwoordigen niet alleen dat waar uw bedrijf voor staat, maar geven een boodschap ook kracht door er de juiste emotie en tone-of-voice aan toe te voegen. Het werk van een stemacteur begint natuurlijk met het maken van een goed script ofwel tekst. Om een succesvolle video of bedrijfsfilm met een voice-over te kunnen maken, moeten deze twee elementen tot in perfectie in elkaar overlopen.

 

Natuurlijk is niet iedereen van nature een goede copywriter of tekstschrijver. Met onze script service bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze ruime kennis en ervaring op het gebied van het schrijven van inspirerende teksten voor uw boodschap. Heeft u al een idee voor een tekst, of wilt u uw complete script door ons laten schrijven? We delen onze kennis graag met u.

Compleet script laten maken?
Het begin van een succesvolle boodschap

De stem onder uw video of commercial heeft een groter belang dan we misschien denken. Naast het kiezen van de juiste stem, is ook de tekst van niet te onderschatten waarde. Wilt u een compleet script laten schrijven voor een voice-over? Bij ons kunt u er zeker van zijn dat losse eindjes zoals tekst en stem bijeenkomen, en een prachtig en doeltreffend resultaat op zullen leveren. Onze ervaren copywriters maken voor u een compleet script, of ze verbeteren uw tekst aan de hand van hun expertise. Op deze manier bent u er zeker van dat uw televisiecommercial of promotievideo luisteraars boeit, en interesseert. Een goed klinkende voice-over tekst is het begin van een succesvolle campagne.

MORE ABOUT US

Een offerte op maat aanvragen voor uw voice-over script

get in touch with us

Wilt u een voice-over script laten maken welke geheel op maat is voor uw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Op deze manier kunnen we u een gepaste offerte aanbieden. Of u nu op zoek bent naar een compleet script of uw voice-over tekst wil laten optimaliseren, uw opdracht is bij onze copyright experts in goede handen. We leveren een compleet script voor de voice-over welke niet alleen een fantastisch resultaat geeft, maar ook naadloos aansluit bij uw wensen. Heeft u nog vragen of wilt u een op maat gemaakte offerte van ons ontvangen? Door het invullen van het contactformulier legt u de eerste stap naar een perfect voice-over script.