Voice-over voor Radio Spot

Deze pagina is voor iedereen die op zoek is naar een geschikte voice-over voor elk type radio spot. Met de uitgebreide selectie aan professionele voice-over stemmen in verschillende talen zul je altijd een geschikte stem vinden. Op basis van snelle levertijden en scherpe tarieven natuurlijk. De tekst op papier moet tot leven gebracht worden door een stemacteur die past bij de boodschap die je wilt overbrengen, met de juiste intonatie en een overtuigende wijze van spreken. Misschien wil je een serieuze boodschap overdragen, en zoek je een doorleefde stem met autoriteit. Of je wilt een jonge en fris klinkende stem voor een nieuw en hip product inschakelen. We hebben een groot aantal professionele stemacteurs binnen ons netwerk, die spreken in verschillende talen en die allemaal perfect de taal beheersen. Wanneer je zelf geen keuze kunt maken uit ons aanbod, denken we graag met de klant mee om de juiste keuze te maken.

Met een radio spot draait alles om geluid

Met een radio commercial heb je geen beeld om je achter te verschuilen, je kunt alleen een beroep doen op het geluid. Bij een radio spot draait het om muziek, geluidseffecten en spraak, en uiteraard een pakkende tekst die mensen zullen onthouden. Wanneer je kiest voor een memorabele stem, zal de boodschap ook veel beter blijven hangen. En heb je een stem nodig voor een radio spot die heel vaak gehoord zal worden? Wellicht moet je de irritatie factor dan niet té hoog stellen…of juist wel? Bij een radio spot zijn er enkele zaken van groot belang; de audio kwaliteit, een aansprekende stem die op basis van ervaring de boodschap op de juiste wijze overbrengt, en een radio spot die mensen bij zal blijven zonder te gaan irriteren na eindeloze herhaling. Laten we de voornaamste aandachtspunten voor een voice-over op een rijtje zetten.

USA Voice-over

(144)
From: 150.00

Is nu beschikbaar

Levering binnen: 24 uur

Klanten: Infinity

Jeremy
Jeremy - ENVO - Commercial Demo
JeremyJeremy - ENVO - Commercial Demo

Britse Voice-over

(154)
From: 150.00

Is nu beschikbaar

Levering binnen: 12 uur

Klanten: NASA, Amazon

Stella
Stella - Commercial-Demo
StellaStella - Commercial-Demo

Britse Voice-over

(166)
From: 150.00

Is nu beschikbaar

Levering binnen: 24 uur

Klanten: AA UK, Betway,

Lucas
Lucas - Narrativ Demo
LucasLucas - Narrativ Demo

USA Voice-over

(149)
From: 150.00

Is nu beschikbaar

Levering binnen: 24 uur

Klanten: Grey Goose, Facebook

James
James - Commercial Demo
JamesJames - Commercial Demo

Kies de geschikte voice-over voor een radio spot

Wat is de doelgroep voor de radio spot?

Je zult bij een radio spot voor een abonnement op een wetenschappelijk magazine, op een radiostation met klassieke muziek geen schreeuwerige stem kiezen. Tenminste, niet als je succes wilt boeken. Door vooraf de doelgroep goed in beeld te brengen, kunnen we vervolgens een stem uitzoeken die de meest impact heeft op die doelgroep. Zo kun je snel vertrouwen wekken bij de luisteraar.

Moet de radio spot in meerdere talen opgenomen worden?

Wanneer je producten of diensten internationaal onder de aandacht wilt brengen zul je ook de radiocommercial in meerdere talen moeten opnemen. Houd daarbij rekening dat niet alle talen ook in hetzelfde accent worden uitgesproken. Zo spreekt een Vlaming anders dan een Nederlander, en een Brit anders dan een Amerikaan. Wij bieden een selectie aan stemacteurs in verschillende talen, met ieder hun specifieke kwaliteiten.

Kies je voor een mannenstem of een vrouwenstem?

Bij een radio spot is alle aandacht gevestigd op de stem, dan kan er een groot verschil zijn tussen een mannenstem of een vrouwenstem. Wanneer de doelgroep vooral uit vrouwen bestaat, is het doorgaans beter om een dame ook het woord te laten doen. Wanneer je een groep jonge mannen aan wilt spreken overigens ook, maar om heel andere redenen.

Hoe vind je de juiste persoon voor de juiste boodschap?

Niet iedere stemacteur heeft hetzelfde karakter. De opvoeding, achtergrond en levenservaring zijn allemaal factoren die een rol spelen bij de beleving van de stem. Wij kunnen putten uit een diverse groep aan professionele stemacteurs die allemaal hun eigen karakter hebben. Daarnaast zijn er ook enkele alleskunners die hun stem op onnavolgbare wijze kunnen manipuleren, bijvoorbeeld voor cartoon stemmen.

Zit er haast bij de levering?

De doorlooptijd van de productie bij radio commercials is doorgaans erg kort. Dan is het goed om te weten dat onze acteurs direct beschikbaar zijn om snel de voice-over in te spreken. En wanneer er correcties nodig zijn, of teksten worden aangepast kunnen we daar ook snel op reageren. Van concept tot eindresultaat, wij zorgen dat het gehele proces snel verloopt.

Waar ga je de radio spot publiceren?

Naast standaard radio stations worden deze audio commercials vaak ook via andere kanalen gepubliceerd. Denk aan streaming muziekdiensten met ruimte voor reclamespots, of commercials in webshops en op websites. Ook zijn Podcasts sterk in opmars, deze lijken op radio uitzendingen die on demand te beluisteren zijn.

Wat gaat de voice-over kosten?

Bekijk onze dienstenpagina voor meer informatie over onze tarieven. Bij radio spots is de lengte van de opname vaak beperkt, dat merk je aan de lage kosten. Je kunt dus zeker overwegen om meerdere variaties van een commercial in te laten spreken, zo kun je tegen lage kosten meerdere commercials produceren.

Daarom kies je voor onze voice-over diensten:

  • Stemacteurs met ervaring: Wij werken met internationale stemacteurs die “native speakers” zijn. Dat betekent dat ze opgegroeid zijn met de taal die ze spreken. Al onze acteurs hebben ervaring met voice-overs opnemen.
  • Kwalitatief hoogwaardige opnames: Omdat we niet stemacteurs vanuit de hele wereld in onze studio kunnen uitnodigen, werken de meeste vanuit hun eigen studio. Iedereen beschikt over een professionele kwaliteit studio met hoogwaardige opname apparatuur.
  • Snel geleverd: Je wilt een radio spot snel naar de luisteraar brengen, dat begrijpen we helemaal. Daarom zijn de meeste stemacteurs per direct inzetbaar, en kunnen we opnames in alle beschikbare talen zeer snel opleveren.
  • Laag geprijsd: De budgetten voor de meeste radio spots zijn niet zo hoog. Met onze scherpe tarieven is dat ook niet nodig, door veel zaken online af te handelen kunnen we besparen op kosten zonder in te boeten op kwaliteit.
  • Uitstekende service: Omdat onze klanten vaak nog vragen hebben die snel beantwoord moeten worden staat ons team altijd klaar om assistentie te verlenen. Zo onderscheiden we ons van andere stembureaus.