Voice-over voor Voice-mail

Er was ooit een tijd dat er na een lange tijd van een beltoon beluisteren de verbinding werd verbroken. Toen kwam er voice-mail, een manier om een bericht achter te laten met spraak. Voordat je zelf een boodschap kon inspreken werd er eerst een voice-mail bericht gespeeld. Terwijl de consumenten tegenwoordig liever appen dan een voice-mail inspreken maken bedrijven nog dankbaar gebruik van stemmen die je op duidelijke wijze door een menu leiden, of meer informatie verschaffen over de organisatie die gebeld wordt. Onze voice-over voor voice-mail diensten zijn uitstekend geschikt voor deze opnames. Wij bieden een breed scala aan stemmen in verschillende talen, zo is er voor elke organisatie een geschikte stem te vinden. Bij een voice-over voor voice-mail zijn er diverse mogelijkheden, daarom kun je altijd eerst contact opnemen met onze medewerkers voor een offerte op maat.

Nooit meer in gesprek, laat een voice-mail achter

Soms krijg je een eenvoudige pieptoon en verder niets, dat is niet de meest klantvriendelijke manier om een voice-mail box te gebruiken. Er zijn ook veel kantoren die iemand op de werkvloer tussen neus en lippen even een bericht laten inspreken. Je hoort dan op de achtergrond collega’s die aan het werk zijn. Echt professioneel kunnen we dit niet noemen, toch zijn er grote organisaties die op deze wijze hun klanten telefonisch ontvangen. Met een professionele voice-over voor voice-mail kun je het verschil maken, en de kosten vallen daardoor reuze mee. Er zijn wel een aantal zaken om rekening mee te houden, we zullen daar een aantal van hieronder opsommen.

USA Voice-over

(144)
From: 150.00

Is nu beschikbaar

Levering binnen: 24 uur

Klanten: Infinity

Jeremy
Jeremy - ENVO - Commercial Demo
JeremyJeremy - ENVO - Commercial Demo

Britse Voice-over

(154)
From: 150.00

Is nu beschikbaar

Levering binnen: 12 uur

Klanten: NASA, Amazon

Stella
Stella - Commercial-Demo
StellaStella - Commercial-Demo

Britse Voice-over

(166)
From: 150.00

Is nu beschikbaar

Levering binnen: 24 uur

Klanten: AA UK, Betway,

Lucas
Lucas - Narrativ Demo
LucasLucas - Narrativ Demo

USA Voice-over

(149)
From: 150.00

Is nu beschikbaar

Levering binnen: 24 uur

Klanten: Grey Goose, Facebook

James
James - Commercial Demo
JamesJames - Commercial Demo

Hoe kies je de meest geschikte voice-over voor voice-mail?

Wat is het profiel van de organisatie?

Een jonge en hippe organisatie zal niet voor dezelfde stem kiezen als een gevestigd bedrijf met een lange historie en een specifieke klantenkring. Om de juiste voice-over voor voice-mail te kiezen zul je het profiel van de organisatie moeten bepalen. Ook met de teksten moet je de juiste snaar zien te raken, alleen al de keuze voor tutoyeren of juist niet is een overweging die gemaakt moet worden.

Zijn er meerdere talen nodig voor diverse landen?

Bij internationaal opererende organisaties zul je meerdere talen moeten aanbieden voor de gesproken voice-mail teksten en menu items. Daarom bieden wij stemmen uit diverse landen die allemaal overeenstemmen met het accent van dat land. We maken gebruik van inwoners in elk land die vanuit hun eigen studio de opnames maken en deze vervolgens via internet kunnen doorsturen. We leveren in iedere taal dezelfde hoge kwaliteit opnames.

Welke informatie wil je overdragen met de voice-over voor voice-mail?

De meest eenvoudige manier om een voice-mail box actief te maken is met de melding een boodschap in te spreken na de toon. Bij menukeuzes zullen er meerdere zinnen apart ingesproken moeten worden, de structuren kunnen zeer complex worden. De intonatie van iedere zin moet juist zijn, en de opties moeten netjes in elkaar overvloeien. Onze voice-over artiesten houden niet alleen rekening met de tekst, maar ook met eventuele notities en aanwijzingen in het script.

Waarom is het belangrijk om op de persoonlijkheid van de stem te letten?

Wanneer iemand belt zal deze persoon allereerst een persoon aan de lijn verwachten. Wanneer dit een van tevoren opgenomen opname blijkt te zijn kan dit frustratie opwekken, en de kans is aanwezig dat er geen boodschap ingesproken wordt. Door de juiste stem te kiezen, en op een passende wijze de boodschap over te brengen is de kans groter dat de beller een goed gevoel heeft bij het telefoongesprek en bij de organisatie.

Wanneer wil je de voice-over voor voice-mail inzetten?

De uitrol van een voice-mail systeem, of het updaten daarvan kan snel gaan. Dan is het goed om te weten dat veruit de meeste stemacteurs snel resultaat kunnen leveren. Houd er rekening mee bij projecten waarin er meerdere teksten ingesproken moeten worden voor een keuzemenu, dat de eventuele notities duidelijk zijn. Neem gerust even contact op met onze medewerkers voor advies.

Is er een budget gereserveerd voor de opnames?

Bij een voice-over voor voice-mail liggen lang niet altijd budgetten klaar om dit soort teksten in te laten spreken. Vandaar dat het vaak intern uitgevoerd wordt. Toch kan één nieuwe klant of lead al voldoende zijn om de kosten voor een stemacteur te dekken. Het gebruik van een professionele opname ten opzichte van iemand op het kantoor kan enorm zijn.

Waarvoor zul je de voice-over voor voice-mail gaan gebruiken?

Naast de traditionele telefoons zijn er volop moderne methodes om de voice-mail berichten te gebruiken. Steeds vaker wordt er gebruikt gemaakt van IP telefonie met een hogere geluidskwaliteit. Wij zorgen ervoor dat alle opnames in hoge geluidskwaliteit geleverd worden, en voor alle soorten voice-mail diensten gebruikt kunnen worden.

Dit zijn de redenen om te kiezen voor onze voice-over diensten:

  • Stemacteurs met ervaring: Wij werken met professionele stemacteurs die internationaal stemmen inspreken voor vele klanten. Zo komen de stemmen goed over, en worden ze duidelijk uitgesproken.
  • Opnames die echt goed klinken: De audio kwaliteit is altijd belangrijk, dat geldt ook voor telefoon berichten. Hoewel de audiokwaliteit van telefoongesprekken in lage kwaliteit worden overgedragen is het juist hiervoor van belang dat de bron kwaliteit optimaal is.
  • Korte wachttijden voor de voice-overs: Onze stemacteurs zijn vaak direct beschikbaar en kunnen snel leveren. Zeker met een korte voice-over voor voice-mail opname kunnen we razendsnel het resultaat leveren.
  • Lage tarieven: Korte boodschappen maar ook langere opnames, eventueel met pauzes tussen de zinnen zijn bij ons zeer betaalbaar. De kwaliteit van het script kan hier invloed op hebben, neem bij vragen over de aanleverspecificaties gerust contact op met onze helpdesk.
  • Uitstekende dienstverlening: Wij staat voor je klaar voor je een stem hebt gekozen tot aan de oplevering, en monitoren het volledige proces. Zo kunnen we een uitstekende kwaliteit leveren.