Voice-over voor YouTube video

Er wordt steeds minder televisie gekeken en steeds meer online video. De scheidingslijn tussen “oude” en “jonge” kijkers is de grens tussen mensen die wel “Pewdiepie” kennen en mensen die geen idee hebben wie of wat dat betekent. De grootste uitdaging van YouTube is op te vallen, met name in positieve zin. Met een voice-over voor YouTube video geef je een videoproductie die professionele glans waarmee je echt het verschil kunt maken. Wanneer je streaming video serieus neemt zul je ook de productiewaarden op peil moeten houden. Onze professionele stemmen zullen daar zeker een bijdrage aan kunnen leveren. Op deze pagina lees je meer over professionele voice-over voor YouTube video, wat de mogelijkheden zijn en waarom hoge kwaliteit opnames helemaal niet duur hoeven te zijn!

De tijd van televisie is voorbij

Steeds minder mensen zitten in de avonduren op de bank naar de televisie te staren, terwijl steeds meer mensen naar een smartphone of tablet kijken. Of een Smart TV uiteraard, dat kan natuurlijk ook. Er zijn YouTube video’s die veel meer bekeken worden dan de beste scorende televisieprogramma’s. Ook voor commerciële doelstellingen is YouTube een ideaal medium, maar onderschat niet de kwaliteit van de producties. We denken vaak dat internet voor pakweg de helft bestaat uit amateur filmpjes van katten die rare sprongen maken, toch zijn de beste scorende “viral video’s” vaak stiekem toch heel goed geproduceerd. Met een voice-over voor YouTube video kun je het verschil maken, met onderstaande tips wordt het stuk eenvoudiger om de juiste keuzes snel te maken.

USA Voice-over

(144)
From: 150.00

Is nu beschikbaar

Levering binnen: 24 uur

Klanten: Infinity

Jeremy
Jeremy - ENVO - Commercial Demo
JeremyJeremy - ENVO - Commercial Demo

Britse Voice-over

(154)
From: 150.00

Is nu beschikbaar

Levering binnen: 12 uur

Klanten: NASA, Amazon

Stella
Stella - Commercial-Demo
StellaStella - Commercial-Demo

Britse Voice-over

(166)
From: 150.00

Is nu beschikbaar

Levering binnen: 24 uur

Klanten: AA UK, Betway,

Lucas
Lucas - Narrativ Demo
LucasLucas - Narrativ Demo

USA Voice-over

(149)
From: 150.00

Is nu beschikbaar

Levering binnen: 24 uur

Klanten: Grey Goose, Facebook

James
James - Commercial Demo
JamesJames - Commercial Demo

Hoe kies je de meest geschikte voice-over voor YouTube video?

Wat is de doelgroep van de YouTube video?

Een groot voordeel van YouTube ten opzichte van meer traditionele media is de wijze waarop je een specifieke doelgroep kunt benaderen. Dit kan met de categorieën, met kanalen en zeker ook met de wijze waarop de content geproduceerd wordt. Door een stem te kiezen die aansluit bij de doelgroep zorg je ervoor dat de boodschap gezien én gehoord wordt.

In welke taal zal de video gepubliceerd worden?

Je kunt op YouTube publiek over de hele wereld bereiken, met onze internationale stemmen is het eenvoudiger dan ooit om een productie in meerdere talen te publiceren. Met een voice-over voor YouTube video kun je een stem vervangen, bijvoorbeeld voor een commercial. Dit is uiteraard veel goedkoper dan dezelfde commercial opnemen met andere acteurs, en het ziet er beter uit dan nasynchronisatie.

Is een vrouwenstem meer geschikt, of juist een man?

De keuze voor een mannenstem of een vrouwenstem kan de toon van een voice-over voor een YouTube video compleet veranderen. Ook hierbij speelt de beoogde doelgroep een rol, evenals de uitstraling die je voor ogen ziet. Waar een mannenstem vaak wat meer op de voorgrond treedt, wordt een vrouwenstem vaker ingezet bij “vrouwvriendelijke” content of juist als zwoele stem voor het mannelijk publiek.

Hoe kun je de juiste persoonlijkheid kiezen voor de YouTube video?

Wanneer je het juiste geslacht hebt gekozen voor de voice-over voor een YouTube video moet je nog het karakter bepalen. Onze stemacteurs beheersen vaak meerdere stijlen en persoonlijkheden, er zijn ook stemmen met een specialisatie zoals sportverslaggeving, documentaire, commercials of tekenfilms. Hoewel je voor een standaard corporate video eerder zult kiezen voor een “middle of the road” stem, kan een opvallende stem jouw video wel meer in de kijker spelen.

Wat is de uiterlijke levertijd voor de voice-over?

Met voice-over voor YouTube video speelt de levertijd vaak een belangrijke rol, gelukkig kunnen we vrijwel alle stemmen in alle beschikbare talen snel leveren. De duur van de opname en eventuele aanwijzingen in het script spelen uiteraard een rol bij de levertijden. Wanneer er harde deadlines zijn gelieve vooraf even contact op te nemen, dan zorgen wij ervoor dat de gekozen stemacteur ook daadwerkelijk snel kan leveren.

Wat zijn de kosten bij een voice-over voor YouTube video?

Omdat er veel soorten content zijn, en omdat er specifieke wensen bestaan kunnen we hier niet specifieke bedragen noemen, maar informeer gerust naar een vrijblijvende prijsopgaaf. Omdat wij via internet werken met internationaal talent dat beschikt over eigen opnamefaciliteiten kunnen wij tegen zeer scherpe tarieven onze diensten leveren. Betreft het grote projecten of terugkerende projecten voor bijvoorbeeld een serie? Informeer dan naar de mogelijkheden en een offerte op maat.

Zijn er nog andere publicatie vormen naast YouTube?

Hoewel je met een voice-over voor YouTube video een groot publiek kunt bereiken zijn er uiteraard nog meer kanalen om de boodschap over te brengen. Wat videodiensten betreft mag je Vimeo ook zeker niet vergeten, daarnaast bieden social media diensten als Facebook uiteraard een goed platform om online videoclips te vertonen. Een video kan op de eigen site embed worden, hoewel je daar vaak beter de YouTube link voor kunt gebruiken. Onze voice-over opnames voldoen aan de standaarden in de industrie en zijn daarmee universeel inzetbaar voor audiovisuele producties.

Daarom moet je kiezen voor onze voice-over stemmen:

  • Professionele stemmen klinken beter: Wanneer je content publiceert op YouTube moet je onderscheidend werken, met een professionele voice-over komt de boodschap beter over.
  • Altijd hoge kwaliteit opnames: Al onze stemacteurs beschikken over professionele opname apparatuur en werken vaak vanuit hun eigen studio volgens onze aanleverspecificaties. Zo kunnen we in alle beschikbare talen hoogwaardige kwaliteit voice-overs leveren.
  • Snel geleverd voor een snelle wereld: De wereld staat niet stil, en het wereldwijde web draait nog veel sneller. Wij begrijpen heel goed dat een voice-over ook snel geleverd moet worden.
  • De beste kwaliteit voor de laagste tarieven: Met zoveel behoefte aan content is het onmogelijk om hoge prijzen te vragen. De klant wil veel en goed én goedkoop, door de workflow te stroomlijnen kunnen we zonder verlies van kwaliteit toch goedkoper leveren dan onze concurrentie.
  • Ondersteuning en service bij iedere productie: Uiteindelijk is een voice-over voor YouTube video meer dan een audio bestand, wij zorgen ervoor dat er ondersteuning beschikbaar is tijdens iedere stap binnen het proces. Dat stellen onze klanten zeer op prijs, en zo kunnen wij ook met plezier en succes onze voice-over diensten leveren!