Voice-over Xpress Service

Televisie, film, radio en internet, geluid maakt een belangrijk deel uit van onze mediaconsumptie. Met name online audio en video wordt steeds belangrijker. Hoewel je met beelden veel informatie kunt overdragen zijn het vaak de gesproken woorden die écht blijven hangen. Door strakke deadlines en hoge eisen is er behoefte aan hoge kwaliteit voice-over opnames tegen betaalbare tarieven. En dat is precies wat de Voice-over Xpress service inhoudt, met een moderne aanpak en een klantgerichte werkwijze. Klinkt goed? Dankzij Voice-over Xpress klinkt het voortaan beter!

Wat is Voice-over Xpress?

De naam is al net zo duidelijk als onze werkwijze; wij leveren hoge kwaliteit voice-overs in korte tijd. Hoewel we altijd streven naar zeer korte levertijden kun je toch rekenen op onze persoonlijke Voice-over Xpress service zodat iedere opname perfect aansluit bij de productie. Van de keuze voor een stemacteur tot aan de levering van het resultaat hebben wij het proces gestroomlijnd. Dat maakt het bestellen van voice-overs zeer eenvoudig én betaalbaar. Voice-over Xpress levert vele soorten stemmen in verschillende talen, gesproken door “native speakers” die hun moedertaal inspreken op hun eigen unieke wijze. Omdat er vele soorten audiovisuele producties bestaan besteden we veel aandacht aan diversiteit in stemgeluid, zo valt jouw productie op tussen de rest.

Hoe werkt Voice-over Xpress?

We hebben het proces voor een voice-over bestellen zo eenvoudig mogelijk gehouden, zo is er meer tijd voor onze welbekende Voice-over Xpress service en dienstverlening. In het kort werkt een voice-over bestellen op deze manier:

  1. Kies een voice-over: Bekijk direct de profielen van onze internationale stemacteurs en beluister de verschillende stemmen. Zo kun je de stem en het karakter kiezen dat het beste aansluit op de productie.
  2. Script uploaden: Daarna kun je het script direct uploaden naar onze server. Naast de tekst kan hier een briefing aan worden toegevoegd met specifieke wensen en instructies.
  3. Voice-over ontvangen: Voice-over Xpress hanteert een uiterlijke levertijd van slechts 48 uur voor al onze stemmen. We sturen het resultaat in een hoge kwaliteit .WAV bestand dat direct gebruikt kan worden in iedere audiovisuele productie.
MEER INFO

Waarom kiezen voor de Voice-over Xpress service?

Is dat alles? Inderdaad, zo eenvoudig is het bestellen van een voice-over bij Voice-over Xpress. Wanneer je vragen hebt over een specifiek project, of hulp nodig hebt bij de keuze voor de juiste voice-over stem kun je altijd rekenen op onze Voice-over Xpress service. Denk aan de selectie van de juiste persoon voor een specifiek project of het opstellen van een briefing. Bij internationale stemmen waarbij je de taal zelf niet spreekt kunnen we ook ondersteuning bieden om het proces in goede banen te leiden. Voice-over Xpress werkt niet alleen voor de klant, maar denkt ook mee met de klant!