Voiceover voor TV Billboard

Er zijn veel soorten producties voor televisie-uitzendingen waarbij spraak een belangrijke rol speelt. Onze ervaren stemacteurs zijn inzetbaar voor al dit soort producties waaronder voiceover voor TV billboard. Dit zijn de korte segmenten aan het begin of aan het einde van een programma, waarin de sponsors of andere betrokkenen worden genoemd. Met slechts luttele seconden om de boodschap kenbaar te maken is het van groot belang dat je een stem kiest met impact. Wij bieden hiervoor een groot aantal stemmen voor ieder type TV billboard, en ook in verschillende talen. Zo hoef je niet verder te zoeken wanneer je op zoek bent naar een voiceover voor TV billboards in het Nederlands, Engels of bijvoorbeeld Chinees. En altijd ingesproken door native speakers die de taal tot in de kleinste nuances beheersen. Wanneer je niet precies weet welke stem het beste past als voiceover voor een TV billboard kun je gerust ons team naar advies vragen.

Het belang van een voiceover voor TV billboard

Laten we eerlijk zijn, de enige die zit te wachten op een billboard voor of na een film is de sponsor zelf. De kijker zal deze boodschappen wel zien en horen, maar de billboard is nooit de hoofdattractie. Daardoor kan het een uitdaging zijn om deze namen om een memorabele wijze aan de toeschouwer te presenteren. Met behulp van spraak komt een logo of naam tot leven, deze zal beter onthouden worden en de impact van de TV billboard vergroten. Je zult dus voor een stem moeten kiezen die perfect aansluit op de productie. Laten we de meest gehoorde vragen alvast opsommen om de keuze eenvoudiger te maken.

Hoe kun je een geschikte voiceover voor TV billboard kiezen?

Kort maar krachtig, dat is het doel van een TV billboard. Je zult dus een krachtige stem moeten kiezen, vaak is een behoorlijk tempo ook gewenst om zoveel mogelijk informatie in een korte periode over te brengen. De gesproken tekst mag niet op een saaie toon worden uitgesproken, je moet direct de aandacht trekken. De combinatie tussen visuals en audio is van groot belang, zorg er dus voor dat deze elementen goed op elkaar afgestemd zijn.

Betreft het een meertalig project?

Wanneer we spreken over TV producties zal de content vaak grensoverschrijdend zijn. Dat betekent dat er meerdere billboards voor meerdere landen worden gemaakt. Wij bieden diverse sprekers uit verschillende landen, zo kun je bij ons terecht voor iedere voiceover voor TV billboard die nodig is bij een internationale productie. Je hoeft dus niet rond te shoppen bij meerdere aanbieders. Ons talent woont en werkt over heel de wereld, wij brengen het internationale talent samen.

Kies je voor een mannenstem of vrouwenstem?

Veruit de meeste stemmen voor een TV billboard worden ingesproken door een man. Een mannenstem heeft vaak wat meer autoriteit en draagkracht dan een vrouwenstem die vaak wat neutraler en zachter in de oren zal klinken. Wij bieden diverse krachtige stemmen van professionele stemacteurs die de boodschap luid en duidelijk over zullen brengen. Toch willen we niet de dames uitsluiten, beluister ook zeker een aantal van deze stemmen alvorens een besluit te nemen. Er zijn diverse producties waar een voiceover voor TV billboard door een vrouwenstem uitstekend zal werken.

Past de stem bij de stijl van het billboard?

Bij een jonge en dynamische productie zul je niet snel een stem van een ouder persoon kiezen. Dat geldt andersom uiteraard ook, je kiest de stem die het beste aansluit bij de rest van de productie. Daarom wordt een voiceover voor TV billboard vaak pas gekozen wanneer de content voltooid is, of zich in een later stadium van productie bevindt. Wanneer je niet zeker weet welke stem het beste past bij de content kun je vrijblijvend contact opnemen, wellicht kunnen wij alvast een voorselectie maken.

Wanneer heb je de voiceover voor TV billboard nodig?

Omdat de voiceover voor TV billboard vaak op het laatste moment wordt toegevoegd wil je snel het resultaat in handen krijgen. Wij werken voornamelijk met stemacteurs die in hun eigen studio de opnames maken, daardoor kunnen ze snel opnemen en leveren. Ook wanneer een sponsor uitvalt of toegevoegd wordt kunnen we snel een nieuwe opname laten maken.

Kun je tegen lage kosten een voiceover voor TV billboard laten opnemen?

Om dit type voiceover vaak niet lang duurt vallen de kosten ook reuze mee. Wij werken op basis van tijdsduur en vaste tarieven, zo sta je achteraf niet voor verrassingen. De impact en meerwaarde van een voiceover voor TV billboard moet je niet onderschatten, ook de sponsors zullen een pakkende stem zeer kunnen waarderen.

Waar zul je de billboard gaan publiceren?

Er zijn diverse media en platformen om de content te publiceren waaronder televisie uitzendingen, internet en voor diverse toepassingen zoals beurzen, evenementen of presentaties voor stakeholders. Waar je ook voor kiest, wij bieden hoogwaardige kwaliteit voiceover opnames die aansluiten bij ieder type productie en elke vorm van publicatie.

Wat onze voiceover voor TV billboard bijzonder maakt:

  • Beste stemacteurs in de business: Al onze stemacteurs hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Ze zijn bekend met diverse soorten producties en slaan precies de juiste toon aan.
  • Opnames van zeer hoge kwaliteit: Wij werken op alle locaties met hoge kwaliteit microfoons en opnameapparatuur. We bieden wereldwijd de beste kwaliteit opnames van studiokwaliteit.
  • Levering via internet: Omdat onze acteurs snel vanuit hun eigen studio opnames kunnen maken over de hele wereld kunnen we razendsnel de opnames leveren. Alles gaat online, van het script sturen tot het eindresultaat uploaden.
  • Prijzen die lager zijn dan elders: Er zijn diverse stembureaus die de hoofdprijs vragen voor zelfs een korte stemopname. Wij vinden dat hoge kwaliteit voiceovers betaalbaar moeten zijn, en dat zonder op kwaliteit te bezuinigen.
  • Service voor en na bestelling: Wanneer je hulp nodig hebt met de juiste keuze te maken, of op zoek bent naar een specifieke oplossing kun je altijd bij ons terecht voor advies op maat.